Fleurig kleedje Tropicorolle voor pop - 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR048

Mon Premier by Corolle (33)

Houdt je kleintje van poppen uitkleden, aankleden, uitkleden, aan .... ga dan voor deze leuke poppenjurk met jeans look en fleurige accenten. Het Tropicorolle kleedje met kraagje is supercute, geeft je pop een schattige look en past als gegoten voor een Corolle pop van 30 cm.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110240

CollectieMon premier poupon
TypePoppenkleertjes
KleurBlauw
Afmetingen pop30 cm

Tropicorolle kleedje van COROLLE, geschikt voor een pop van 30 cm. Deze poppenjurk maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 30 cm uit de Mon Premier collectie

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 18 maanden, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories