Flitsend bordspel - Pitsstop

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (57)

Klaar voor de start!? Maar let op: alleen wie bij de pitsstop even snel is als op het circuit, heeft het talent van een echte kampioen!

Tijdens de race moeten de spelers regelmatig in de pits om daar hun pitsstopplaatjes af te leggen. De dobbelstenen beslissen hoe lang je telkens in de pits moet blijven. Wie als eerste een ronde met alle pitsstops heeft voltooid, wint dit spel.

12,99 €

7,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305262

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP
Flitsend bordspel Pitstop van Haba met 4 leuke houten auto’s en eenvoudige spelregels voor snel speelplezier. Wie als eerste over de finish rijdt, is de winnaar!
 
1 speelbord, 4 auto’s, 36 pitsstopplaatjes (telkens 9 blauwe, rode, groene en gele), 2 kleurendobbelstenen, 1 spelhandleiding.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar wegens kleine onderdelen
Aantal spelers: 2 tot 4
Spelduur: ongeveer 10 minuten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories