Fluwelen kleurplaten - Wilde dieren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ686

Djeco Petits Cadeaux (39)

Maak je eigen kunstwerkjes met deze unieke, fluwelen kleurplaten Wilde Dieren van Djeco.

De stevige kleurenplaten zijn afgewerkt met zwart fluweel en de witte delen kan je inkleuren, het eindresultaat is wondermooi en uniek met diepe contrasten en zonder dat je buiten de lijntjes kan kleuren.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09622

TypeKnutselsets
Korting- 40 %

Fluwelen kleurplaten Wilde Dieren van Djeco is een heerlijke knutselset van Djeco geschikt voor creatieve kiddos vanaf 3 jaar. In deze doos zitten 4 stevige kleurplaten met fluwelen accenten. Inclusief eenvoudige handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je te werk moet gaan.

Leeftijd: 3-6 jaar
Afmetingen doos: 31,5 x 24 cm - tekenplaat: 21 x 28 cm

_

Creatief bezig zijn kan je van jongs af aan stimuleren en de Les Petits lijn van DJECO is een ideaal hulpmiddel om samen en creatief aan de slag te gaan. Deze knutselsets zijn aangepast aan de allerkleinsten en zitten boordevol leuke ideeën, technieken, kleur en plezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories