plateau en bambou 'heart'

fris bamboe dienblad 'heart'

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ27637

Bamboe servies - ENGEL. (16)

Bamboe dienblad van ENGEL. met grafische 'heart'-print.
Een dienblad moet functioneel zijn: stevig, niet te zwaar en liefst met een klein...

17,95 €

Add to my wishlist

Bamboe dienblad van ENGEL. met grafische 'heart'-print.
Een dienblad moet functioneel zijn: stevig, niet te zwaar en liefst met een klein opstaand randje. Natuurlijk moet een dienblad ook mooi zijn. Deze van ENGEL. heeft het allemaal!
Het dienblad is gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe, kan in de vaatwasser en is bestand tegen warme gerechten en dranken. Afmetingen: 24x34 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
342400.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :17.08

Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en thema's