Fruitig kartonboekje - Aardbeien zijn rood

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ24485

Smul mee met dit bijzonder kleurrijke fruitboekje.  Iedere bladzijde heeft een bijzondere gesneden rand, en uiteindelijk vormen de rode aardbeien, oranje sinaasappels, gele bananen, groene appels, blauwe bessen en paarse druiven een bontgekleurde fruitsalade!

7,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 18 maanden
AuteurPetr Horacek
IllustratorPetr Horáček
GenrePeuterboeken

Petr Horácek schildert zijn fruit in zulke frisse kleuren dat ze van de pagina af springen.Het fruitige kartonboekje Aardbeien zijn rood laat de kleine kennismaken met kleuren, vormen en heerlijk fruit. Leuk om als cadeautje te geven! 

Auteur: Petr Horáček
Illustrator:  Petr Horáček
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal pagina's: 16
Formaat: 16,1 x 16 x 1,4 cm
ISBN: 9789047705574

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.