Gary vormenspel - Safari & golden caramel multi mix

Houten kinderpuzzelkubus met safari diertjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4405

Stijlvol spelen met Liewood (49)

Klassieke houten puzzelkubus uit beukenhout met safari thema stenen om je kleintje bezig te houden - gemaakt om generaties lang mee te gaan.

Geweldig speelgoed om fijne motoriek te oefenen, maar ook dieren en vormen te leren herkennen en benoemen.

65,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14392-1121-ONE SIZE-CU

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
PrintsSafari blue mix
KleurMeerkleurig

Gary vormenstoof Safari & golden caramel multi mix is klassiek maar wondermooi sorteerspeelgoed voor hippe kleintjes. Kijk goed naar de vormen van elk blokje en probeer te één voor één in de sorteerkubus te steken.

Set bestaat uit: Een doos, zes gekleurde blokjes en zes ongekleurde blokken
Materiaal: 100% beukenhout, het deksel van de vormendoos heeft scharnieren en kan open als een doos, met CE-label

Afmetingen doos: 15 x 15 x 15 cm - vormpjes: tussen de 3,5 en 5 cm
Wasvoorschriften: enkel reinigen met vochtige doek - Niet onderdompelen in water - Aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories