Geanimeerd letterspel - ABC-toverduel

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (80)

Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat...

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5494/5486

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Heks Oex en tovenaar Pim houden een spannend ABC-toverduel! Wie vindt als eerste tussen alle afbeeldingen op de toverwoordkaart een begrip dat bij de gezochte letter past?
Een betoverend letterspel voor 2 snelle woordenzoekers van 6 - 99 jaar. Met coöperatieve variant voor 1 of meer spelers.Maxispeelplezier in een superminiformaat.

Dit spel stimuleert:
- Concentratie
- Woordenschat

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.14.310.90.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2020
leuke variant om eens spelenderwijs met klanken te werken
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories