Gebreid kussen - Brucy the Broccoli

Handgemaakt knuffelkussen in de vorm van een brocolli

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA084

Lorena Canals collab met Oli & Carol (9)

Komaan, eet je brocolli! Dit zacht gebreide katoenen kussen in de vorm van een broccoli is een trouwe speelkameraad en moedigt de kleintjes aan om vriendjes te worden met hun groentjes (en ze hopelijk makkelijker op te eten).

Legt het in je baby's park, je cosy corner of gewoon op je zetel.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SC-BRUCY

TypeKussens
KleurGroen

Gebreid knuffelkussen Brucy the Broccoli uit de collab collectie van LORENA CANALS X OLI & CAROL is een toppertje voor in de kinderkamer of op je zetel. De knuffelzachte groene groente springt meteen in het oog dankzij het unieke design. Het is een mix van effen breiwerk aan de onderkant en een meer gestructureerd oppervlak aan de bovenkant, in verschillende groentinten. De vulling is gemaakt van zacht polyfill en het kussen mag gewassen worden in de wasmachine.

Afmetingen: 35 x 35 cm

Materiaal: 100% natuurlijk katoen, gekleurd met non-toxische verf en een vulling uit polyester

Cool kids eat healthy! De ontwerpster van Lorena Canals werkte samen met haar dochters - de oprichters van Oli&Carol - om een exclusieve capsule collectie Oli&Carol X Lorena Canals te ontwerpen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl door van jongs af aan beste maatjes te maken met verse en gezonde groentjes.

 

_

Knappe tapijten die je gewoon in de wasmachine kan wassen en proper maken, hoe cool is dat? Zéker met kindjes in huis. Het concept van LORENA CANALS past perfect binnen de visie van De Kleine Zebra. Naast mooie tapijten zitten er ook kussen, opbergmanden, poefs en ... in hun collectie. Dit Spaans deco merk is een trendsetter en must-have voor elk modern huishouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35800.5
Collectie Lorena Canals collab met Oli & Carol
Inspiratie en stories