Gebreid kussen - Cathy the Carrot

Oranje knuffelkussen in de vorm van een sappige wortel

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA086

Lorena Canals collab met Oli & Carol (9)

Wortelen zorgen niet alleen voor mooie ogen :-) ze zijn ook erg gezond en maken ook je kinderkamer of het park van je baby leuker en zachter.

Ga voor originele kinderkamerdeco met deze grote oranje groente met knitted look.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SC-CATHY

TypeKussens
KleurOranje

Gebreid kussen Cathy the Carrot van LORENA CANALS heeft een unieke vorm. De knuffelzachte wortel is gebreid met zachte garen in verschillende tinten oranje, met bovenaan groen garen voor de bladeren. De punt is voorzien van een kleine handgemaakte vlecht. De zachte vulling bestaat uit polyfill en het hele kussen kan in de wasmachine.

Afmetingen: 40 x 25 cm

Cool kids eat healthy! De ontwerpster van Lorena Canals werkte samen met haar dochters - de oprichters van Oli&Carol - om een exclusieve capsule collectie Oli&Carol X Lorena Canals te ontwerpen met een zinvolle boodschap om kinderen te inspireren tot een gezonde levensstijl door van jongs af aan beste maatjes te maken met verse en gezonde groentjes.

 

_

Knappe tapijten die je gewoon in de wasmachine kan wassen en proper maken, hoe cool is dat? Zéker met kindjes in huis. Het concept van LORENA CANALS past perfect binnen de visie van De Kleine Zebra. Naast mooie tapijten zitten er ook kussen, opbergmanden, poefs en ... in hun collectie. Dit Spaans deco merk is een trendsetter en must-have voor elk modern huishouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40800.5
Collectie Lorena Canals collab met Oli & Carol
Inspiratie en stories