Geëmailleerde pin Constance - les Parisiennes

Pin om je outfit volledig AF te maken

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO024

les Parisiennes de Moulin Roty (14)

Uit de wondermooie Les Parisiennes collectie van Moulin Roty komt ook deze geëmailleerde pin van Madame Constance. Ze geeft een 'touche chique' aan elke outfit en past bij zowel mini als mama fashionistas ;-)

3,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642547

CollectieLes Parisiennes
TypeBroches & Pins
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Geëmailleerde pin Constance uit de Les Parisiennes collectie van het Franse merkje Moulin Roty. Madame Constance, Mesdemoiselles Eglantine, Colette, Eloïse, Agathe en Blanche ... op en top Parisienne en altijd helemaal in stijl nemen ze je mee voor een dagje shoppen in de magische straten van Parijs ... je gaat toch mee?

Afmetingen: 2 x 5 cm

Leeftijd: voor hippe fashionistas vanaf 3 jaar

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.01
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories