Gekke kat op wielen Lulu - Les Moustaches

Leuke vierwieler uit schuim en kunstleer

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO090

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Vroem, vroem. Laat je kleintje de wereld ontdekken met zijn beste vriendje: Lulu de kat.

Deze vierwieler heeft een zachte zitje uit schuim en kunstleer, zo zit je kleintje erg comfortabel en is hij makkelijk schoon te maken. De oortjes en snoezige snorharen maken het plaatje compleet en dit speelgoed wordt zonder meer een succes!

165,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666740

CollectieLes Moustaches
TypeLoopwagentjes

Lulu, kat op wielen, uit de Les Moustaches serie van Moulin Roty is de ideale compagnon voor jouw kleine wereldontdekker. Dankzij de 4 wielen, die in alle richtingen kunnen draaien, zorgt deze gele kat voor uren rijplezier. Het houten stuur zorgt dat je kleintje zich goed en makkelijk kan vasthouden.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Materiaal: hout, kunststof, kunstleer, polyester

Afmetingen: 42 x 23 x 31 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 30/12/2020
heel goed, beter dan verwacht...
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories