Gepolariseerde ronde kinderzonnebril - Fog

Elegante zonnebril voor kinderen met categorie UV400 glazen

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH284

Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers) (40)

Een stijlvol mode-accessoire voor jouw hippe mini, dat is deze kidsproof zonnebril met ronde glazen. Het frame is gemaakt uit een milieuvriendelijk materiaal dat lief is voor je kind en de planeet.

Ga jij voor dit mistgrijs exemplaar of kies je één van de andere kleuren?

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-SunNR-13

TypeZonnebrillen
KleurGrijs

Gepolariseerde ronde kinderzonnebril Fog van GRECH & CO is een prachtige zonnebril in een genderneutrale kleur met beschermende glazen. Het grijze frame is gemaakt uit TPEE:

  • een milieuvriendelijke thermoplast
  • BPA-vrij en vrij van vervelende chemicaliën
  • verbruikt minder energie dan andere materialen in de productiefase
  • betere ecologische voetafdruk
  • recycleerbaar
  • waterbestendig
  • veel duurzamer dan gewone kunststoffen

Materiaal: milieuvriendelijk, flexibel TPEE frame • breukbestendige scharnieren en buigbaar frame • CE gecertificeerd • Categorie 3 / UV400 / Gepolariseerde lenzen met logo

Aanbevolen leeftijd: vanaf 18 maanden tot ongeveer 10 jaar

Afmetingen frame: 12,5 cm • beentjes/zijkant: 14 cm

Onderhoud: TAC lenzen bestaan uit 7 beschermende lagen. Water kan ervoor zorgen dat de lagen omhoog komen en de zonnebril beschadigen. Vermijd blootstelling aan water. Droog de lenzen grondig af als ze aan water worden blootgesteld.

_

GRECH & CO heeft een pact met moeder natuur: zij ontwerpen hun producten zo dat ze veelzijdig zijn en respect hebben voor het milieu. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze producten genderneutraal zijn, ontworpen zijn voor volwassenen én kinderen, en door de jaren en seizoenen heen gedragen kunnen worden zonder uit de mode te raken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers)
Inspiratie en stories