Gespikkeld Knuffelpopje Splatter

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP120

Als je dit stoer en bont konijn ziet kan je niet anders dan ermee knuffelen. Het lichaampje is voorzien van een bonte monochrome print - eigen aan Wee Gallery - de voetjes en handjes en het zachte kopje zijn ideaal voor grijpgrage handjes om aan te voelen.

Ideaal om comfort, troost en speelplezier te bieden aan je kleine hartendief vanaf dag 1.

24,15 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG8061

Wee Gallery Splatter knuffelpopje met zwarte verf spikkels. Dit knuffelkonijntje is gemaakt uit biologisch katoen met GOTS label en is ethisch verantwoord geproduceerd. De bonte, zwart wit print stimuleert en trek aan, net zoals de verschillende structuren en geborduurd gezichtje. Leuk om mee te knuffelen als baby en later mee te spelen ... heerlijk multifunctioneel.

Afmetingen: 33 x 25 cm
Materiaal: bio katoen met Okeo-Tex polyester vulling

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182730.04
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.