Geweldig opvouwbaar midi krat - Pale Blue

Staat: Nieuw product

Aykasa

LLM100

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (373)

Een huis vol kinderen komt onvermijdelijk met heel wat extra spullen. De opbergkratjes van Aykasa zijn echter een eerste stap naar een perfect georganiseerd huishouden.

Oké, misschien is perfect een beetje overrated maar deze opbergers brengen kleur en orde in je leven en je zal weldra niet meer zonder kunnen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : paleblue-medium

FormatenMidi
KleurBlauw

Een echte aanwinst voor elk opgeruimd huis: het midi AY-kasa opbergkrat Pale Blue. Opplooibaar  - als je het even niet gebruikt kan je dit kleurrijk opbergbakje makkelijk opvouwen om plaats te sparen - de kratjes zijn stapelbaar, super handig in huis en nog leuker als je kleurtjes gaat combineren. Deze opvouwbare opbergkratjes zijn verkrijgbaar in een hele reeks trendkleuren en in verschillende maten, die ook nog eens in elkaar passen. Heb jij al een favoriet?

Materiaal: alle AY-kasa kratjes zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd PP materiaal

Afmetingen: buitenkant 40 x 30 x 14,5 cm / binnenkant: 37,6 x 27,6 x 14 cm / capaciteit 15 liter

Laadvermogen: maximum 14 kg

Gebruiksadvies: alle panelen zijn apart verwijderbaar en afwasbaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
340300.45
  • Door Britt B.
  •  de 07/09/2020
Volledig zoals ik in gedachten had.
AY-kasa - Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi.Duurzame manier van opbergen en organiserenDe kratjes kan je makkelijk opvouwen wanneer je ze niet gebruikt en nemen een minimum aan ruimte in beslag. Ze zijn gemaakt van PP-kunststof en zijn voedselveilig . Het PP-plastic is heel gemakkelijk te recycleren en heeft daarom een fijne ecologische voetafdruk . Het is onderhoudsvrij, zeer duurzaam en kan vele, vele jaren worden gebruikt.
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories