Geweldige Baby Forest loopfiets - Vos

Staat: Nieuw product

Janod

JS236

Wie wil er mee met deze guitige vos? Dit mooi en kleurrijk loopfietsje is super leuk en perfect geschikt om de motoriek en het evenwicht van kinderen te ontwikkelen.

Deze vos wordt de ideale metgezel om je kind te helpen zijn of haar evenwicht te vinden en bewaren, terwijl ze de wereld rondom gaan verkennen.

69,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08010

SamenstellingenHout
TypeLoopfietsen
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 1 jaar

Baby Forest loopfiets Vos uit de collectie van Janod. Een prachtige, stabiele vierwieler om vanaf de eerste verjaardag de wereld te verkennen. De vier rubberen wielen van deze houten peuterfiets zorgen voor een veilige, stabiele rit.

Leeftijd: van 1 tot ongeveer 3 jaar
Materiaal: hout, 4 rubberen wielen
Afmetingen: 53 x 28.5 x 42 cm - zithoogte: 22,8 cm

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.