Geweldige Houten Dierenbus

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX388

Spelen met TRIXIE (60)

Voor deze bus heb je geen ticketje nodig, er is altijd plek om mee te rijden.

De houten dierenbus heeft 4 passagiers aan boord, die je in en uit kunt schuiven. De bus en dieren zijn gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout en staan garant uren rollenspelplezier!

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-184

Geweldige houten dierenbus uit de World Of Play speelgoedcollectie van het Belgische merk TRIXIE heeft 4 dierenvrienden aan boord: Mr. Lion, Mr. Monkey, Mrs. Elephant en Mr. Polar Bear reizen mee. De diertjes kunnen in en uit de bus 'stappen' en zijn ook leuk om los mee te spelen. Ideaal geschenk voor een eerste verjaardag!

Materiaal: MDF, multiplex en beukenhout met FSC© label • afgewerkt met verf op waterbasis

Afmetingen: 12 x 18 x 6 cm

Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Spelen met TRIXIE
Inspiratie en stories