superbe tente de jeu 'expédition'

geweldige 'op expeditie' speeltent *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ18290

Op naar de grote expeditie! Met deze speeltent zijn kleine ontdekkingsreizigers uitstekend voor iedere spannend avontuur uitgerust. En wie af en...

149,00 €

96,85 €

Zet op mijn verlanglijstje

Op naar de grote expeditie! Met deze speeltent zijn kleine ontdekkingsreizigers uitstekend voor iedere spannend avontuur uitgerust. En wie af en toe even wil uitrusten, kan het zich hierin ook heel comfortabel maken. De tent kan in zijn geheel worden gedemonteerd.

Materiaal: polyester, netweefsel, stokken van fiberglas. Afmetingen: 150cm diameter, 190cm hoogte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
48.223.652.14.155
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7725