gezelschapsspel 'De helden van Kaskaria'

Gezelschapsspel - De helden van Kaskaria

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Vijandige trollen hebben de schat van de voorouders en de magische amulet van de stam gestolen. De Kaskariërs vrezen nu de toorn van hun voorvaders. Onmiddellijk vertrekken moedige helden op vliegende schubbenvlerken en snelle klippenlopers, naar de schuilplaats van de trollen, diep in de vulkaankrater. Wie zijn actiekaarten slim inzet, zoveel mogelijk stukken van de schat redt en de magische amulet van de vijandige trollen kan afnemen, wordt de grote held van Kaskaria!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301871

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Een tactisch avontuur vol fantasie met 8 fantasie-spelfiguren en een magisch amulet. Een heldhaftig avontuur voor heel het gezin met een variant voor onverschrokken Kaskariërs. Geschikt voor kids vanaf 6 jaar, 2-4 spelers. Gemiddelde speelduur: 20 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.95.337.50.843
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories