NULL

Gezelschapsspel Draak Donderland - De vuurkristallen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28294

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Draak Dondertand en zijn drie vrienden Vonkenvlucht, Zilverschicht en Vuurstaart zijn erg opgewonden: zo meteen start de wedstrijd door het Drakendal. De vlucht naar de grote vulkaan is echter niet eenvoudig. Steeds opnieuw waait een hevige wind door het dal en moeten de draken een andere route nemen. Bovendien moeten ze op de vuurkristallen langs de weg letten. Op het einde wint niet de snelste draak, maar die met de meeste vuurkristallen.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301892

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een bliksemsnel wedloopspel met eenvoudige regels om snel veel plezier aan het spel te beleven. De speldoos bevat 60 vuurkristallen, 4 drakenfiguren en een spelbord. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar, 2-4 spelers. Gemiddelde speelduur: 10-15 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.14.515.90.31
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories