Gezelschapsspel - Regenboogbende

Staat: Nieuw product

Haba

Met een beetje een slimme tactiek en een portie geluk met de dobbelsteen, wacht er aan het einde van de regenboog sprankelende wolkenkristallen op jou.

Er moeten voldoende blauwe kristallen verzameld worden om ze transformeren tot goudgele kristallen. Maar welke regenboog is de juiste om ze naar de grootste schat te brengen? Wie als eerste drie goudgele wolkenkristallen heeft verzameld, wint deze fonkelende verzamelwedstrijd vol magie.

29,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306178

Korting- 40 %

Magistraal Gezelschapsspel Regenboogbende uit de speeltjescollectie van Haba is een verzamelspel met een groot magisch spelbord om in elkaar te puzzelen en leuke regenbogen op pootjes

1 gevouwen spelbord/het aardoppervlak, 4 puzzelstukken, 8 schatwolken (4 grote en 4 kleine), 3 regenbogen, 4 houten pionnen: Kody Koala, Cammy Kameleon, Penny Pinguïn en Lazy Lou, 9 goudgele edelstenen, 8 kaartjes en kleurrijke dobbelsteen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Spelduur: 15 minuten
Materiaal: beukenhout, karton, triplex en kunststof

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!