Glitter strijkapplicatie - Zwaan

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR201

Add a touch of style aan elk kledingstuk of aan je favoriete rugzak met deze schitterende strijkapplicatie in de vorm van een elegante zwaan.

Opnieuw een geweldig kinderaccessoire van het populaire feestmerk Meri Meri!

6,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188350

TypeStrijkapplicaties
KleurZilver

Vrolijk je favoriet kledingstuk of saaie rugzak op met deze sierlijke strijkapplicatie 'Zwaan' van Meri Meri, versierd met fonkelende glitter. Deze fijne patch is makkelijk op te strijken of vast te naaien en gemaakt uit natuurlijk katoenen canvas. Combineer deze patch met de andere strijkapplicaties van Meri Meri voor een extra leuk effect.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.67.40.30
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...