Grappig peuterspel - Little circuit

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ08652

Little Games van Djeco (4)

Er lopen kleine dieren over de weg. Met de dobbelsteen wordt 'rood' gegooid! Het hondje mag tot het volgende rode vakje doorlopen... Wie komt er als eerste aan de finish?

Een spel dat het contact tussen de allerkleinsten en hun ouders stimuleert.

15,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08550

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2,5 jaar

Het peuterspel Little Circuit van DJECO is een heerlijk eerste gezelschapsspel om met jouw kapoen te spelen.

Bevat 4 grappige diertjes, 6 puzzelstukken van het spelbord, 1 dobbelsteen en 15 chips. Geschikt voor kids van 2,5 tot 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
225220.706
  • Door Anonymous A.
  •  de 25/05/2018
Tevreden met de levering, verschillende opties m.b.t. levering (o.a. ophalen bij kantoor van Bpost) en redelijk snel in huis. De aankoop was een cadeautje en de ontvangers zijn er blij mee: goede kwaliteit, leuk spel, ze spelen het dagelijks! Klein detail: de foto op de website (2-5 jaar) kwam wel niet overeen met het product (2 1/2 - 5 jaar). Maar dat neemt de spelvreugde niet weg ;-)
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Little Games van Djeco
Inspiratie en stories