Grappig stapelspel: Dier op dier - Van groot naar klein

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (82)

Tijdens hun uitstapje naar de kust willen de dieren op elkaar klimmen en zo een vuurtoren maken: de beer klimt op de olifant, de leeuw op de beer ... telkens klimt een kleiner dier op een groter exemplaar. Helemaal bovenaan moet de glimworm licht geven.

De krokodil is echter beledigd omdat hij niet helemaal bovenaan mag staan. Hij duwt steeds opnieuw dieren uit de toren. Wie behoudt het overzicht en kan de dieren in de juiste volgorde op elkaar stapelen?

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302814

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Ga voor eindeloos veel plezier, met dit eductatief bouw- en stapelspel in de succesvolle reeks 'Dier op dier'. Een spel voor heel het gezin, gemaakt uit hoogwaardig spelmateriaal van hout.

Inhoud van de speldoos: 19 dieren (= ronde houten blokjes), 1 spelbord, 4 stapelvoorbeelden, 1 dobbelsteen, 1 zakje en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-4 personen

Spelduur: 15 minuten.

Materiaal: karton, stof en hout.

Geschikt voor spelers van 5 - 99 jaar.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
224.5220.53
  • Door Marie W.
  •  de 18/12/2021
lijkt goed maar hebben het nog niet gespeeld
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/12/2021
Leuk
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/11/2021
Leuk
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories