Grappig stapelspel: Dier op dier - Van groot naar klein

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

Tijdens hun uitstapje naar de kust willen de dieren op elkaar klimmen en zo een vuurtoren maken: de beer klimt op de olifant, de leeuw op de beer ... telkens klimt een kleiner dier op een groter exemplaar. Helemaal bovenaan moet de glimworm licht geven.

De krokodil is echter beledigd omdat hij niet helemaal bovenaan mag staan. Hij duwt steeds opnieuw dieren uit de toren. Wie behoudt het overzicht en kan de dieren in de juiste volgorde op elkaar stapelen?

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302814

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Ga voor eindeloos veel plezier, met dit eductatief bouw- en stapelspel in de succesvolle reeks 'Dier op dier'. Een spel voor heel het gezin, gemaakt uit hoogwaardig spelmateriaal van hout.

Inhoud van de speldoos: 19 dieren (= ronde houten blokjes), 1 spelbord, 4 stapelvoorbeelden, 1 dobbelsteen, 1 zakje en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-4 personen

Spelduur: 15 minuten.

Materiaal: karton, stof en hout.

Geschikt voor spelers van 5 - 99 jaar.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
224.5220.53
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories