Grappige speenketting - Kikkerconcert

Staat: Nieuw product

Haba

KZ010

Oeps! Speentje verloren? Dit zal je nooit meer overkomen met deze leuke speenketting van Haba. De muzikale kikkers waken steeds over je speentje.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301115

CollectieVoor baby's
TypeTutkettingen
Leeftijdvanaf de geboorte

Maak je fopspeen in een handomdraai vast aan het lusje, klik het andere uiteinde aan de kleding van je kind, en laat de vrolijke kikkers maar kwaken! Deze speenketting is geschikt voor spenen met een ring.

Lengte: 22 cm
Materiaal: beuken en kunststof polyester.
Design by: Mirka Schröder & Nadine Jentsch

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.6222.20.058
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!