Grappige speldoos hamertje tik - Ruimte

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ163

Apollo 11 inspiratie (42)

Je hebt hamertje tik en je hebt hamertje tik van Djeco, een zalige speldoos waarmee elk kind met plezier aan de slag gaat.

Je kan eigen creaties maken of de voorbeeldkaarten volgen en de coolste ruimtetuigen in elkaar timmeren met het bijgeleverde houten hamertje.

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06642

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Creëer je eigen kleine schilderijtjes met behulp van kleurrijke vormpjes en kleine nageltjes. Elke set bevat een ruim assortiment dat uren speelplezier garandeert voor de kids. De astronauten in spe beleven de leukste avonturen met de ruimte set. Inclusief kurkplaat, houten hamer, spijkertjes, instructiekaarten en gekleurde onderdelen.

Komt in een houten doos van 30x23 cm.

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30233.50.843
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories