Grappige speldoos hamertje tik - Ruimte

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ163

Apollo 11 inspiratie (110)

Je hebt hamertje tik en je hebt hamertje tik van Djeco, een zalige speldoos waarmee elk kind met plezier aan de slag gaat.

Je kan eigen creaties maken of de voorbeeldkaarten volgen en de coolste ruimtetuigen in elkaar timmeren met het bijgeleverde houten hamertje.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06642

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Creëer je eigen kleine schilderijtjes met behulp van kleurrijke vormpjes en kleine nageltjes. Elke set bevat een ruim assortiment dat uren speelplezier garandeert voor de kids. De astronauten in spe beleven de leukste avonturen met de ruimte set. Inclusief kurkplaat, houten hamer, spijkertjes, instructiekaarten en gekleurde onderdelen.

Komt in een houten doos van 30x23 cm.

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30233.50.843
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories