grijze gestipte 'Cozy' nest

grijze gestipte 'Cozy' nest

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ27092

De Cozy nest van Done by Deer geeft je kleintje een veilig gevoel bij de overgang van mama's buik naar het wiegje. Dankzij de verstelbare...

79,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

De Cozy nest van Done by Deer geeft je kleintje een veilig gevoel bij de overgang van mama's buik naar het wiegje. Dankzij de verstelbare koordjes groeit het nest mee met je kindje. Super zacht en comfortabel, heerlijk om te cocoonen! Nog een leuke extra: het nestje is omkeerbaar, zo heb je twee designs in één!
De hoes is gemaakt uit 100% katoen (Oeko-Tex gecertificeerd) en kan gewassen worden op 40°C. Het nestje is geschikt vanaf de geboorte en komt in twee uitvoeringen.

Materiaal matras: polyetherschuim
Afmetingen:matras meet 73x33 cm
Vulling: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
733300.97
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-20560