Het buitengewone beestenboek

Groot weetjesboek - Het buitengewone beestenboek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM008

Waarom huilen wolven eigenlijk naar de maan? Lachen hyena's de hele tijd? En waarom houden neushoorns zo van modder?

Dit fijne weetjesboek, van Yuval Zommer, gaat over… BEESTEN! En is de opvolger van het succesvolle Bijzondere Beestjes Boek.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ontmoet allerlei grommende, harige, wilde en wonderlijke beesten van over de hele wereld in dit prachtige vormgegeven dierenboek voor alle leeftijden. Het barst van de vrolijke verrassende feiten en weetjes over hoe wilde dieren eten, jagen en overleven. En tussendoor kan je op zoek gaan naar de geheimzinnige pootafdrukken...

Auteur: Yuval Zommer
Uitgeverij Lemniscaat B.V., uitgeverij
Eerste verschijning: juli 2017
Afmetingen: 349 x 238 x 15 mm
Aantal pagina's: 64
Vorm: Hardcover
Van 4 - 8 jaar.

Dit dierenboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.


Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurYuval Zommer
IllustratorYuval Zommer
Genreeducatief boek
Themadieren
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.340.010.230.78
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.

product referentie :9789047708780