Grote inkleurtekening De ontdekker - Le jardin du moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO321

Le jardin - Moulin Roty (42)

Met deze grote kleurposter kan je jouw kleintje vast en zeker vermaken! Deze leuke knutselactiviteit is geschikt voor alle gelegenheden, inclusief bruiloften, feesten, vakanties, regenachtige dagen en speeltijd.

Een prachtige natuur geïnspireerd ontwerp met veel kleine details waaraan jouw kindje kleur kan geven.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712608

CollectieLe Jardin du Moulin
TypePosters
Leeftijdvanaf 3 jaar

Grote inkleurposter 'De Ontdekker' van Moulin Roty om door een betoverde tuin te slenteren. Kijk wat er groeit in de moestuin en maak plezier met wilde dieren - alleen of met vrienden! Als het klaar is, kan het worden gebruikt om de slaapkamer te versieren met zijn heldere kleuren.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 150 x 45 cm

Materiaal: bedrukt papier

_

Le Jardin du Moulin is een fijne collectie van Moulin Roty voor de allerkleinsten om de wereld te ontdekken. De hele wereld van de Jardin du Moulin wordt verteld aan de hand van de illustraties. De verfijnde afbeeldingen, rijk aan kleur en detail, bieden een subtiele stijlverwijzing naar illustraties van natuuronderzoekers of antieke kaarten. Een collectie langs drie hoofdlijnen om kinderen te leren om op hun beurt ontdekkingsreiziger, botanicus en tuinier te worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories