Grote kleurposter - Dag in de dierentuin

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER191

Welke dieren kan jij herkennen op deze reuze grote kleurplaat? Ga je eerst naar de apen kijken of toch de ijsberen? Geef elk dier kleur en vergeet de bezoekers niet!

Haal je kleurpotloden, stiften en mooiste kleurtjes boven om elk beest, dierenverblijf en rondlopend kind kleur te geven. Als je klaar bent heb je je eigen kunstwerk om aan de muur te hangen en te bewonderen

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3875001

TypeKleurplaten
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDag in ...

Super grote kleurposter Dag in de dierentuin van Crocodile Creek, opgerold in een kartonnen doos. Erg leuk om uren mee bezig te zijn, in te kleuren en op te hangen in de kinder- of speelkamer. Ook leuk als gezamenlijke activiteit op een (verjaardags-)feestje. Er zijn ook nog andere varianten verkrijgbaar.

Afmetingen poster: 111 x 83 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: geprint op gerecycleerd papier met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
437.67.50.111
  • Door Nina P.
  •  de 16/04/2020
Poster uit dun papier. Eerder voor potlood dan voor stift
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.