Grote kleurposter - Het museum - Les Parisiennes

Kleurplezier met deze XL inkleurposter

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO344

les Parisiennes de Moulin Roty (10)

Geniet van de pracht en praal in dit wondermooi Parijse museum. Haal je potloden en stiften boven om het interieur van dit prachtig gebouw kleur te geven.

Supertof om deze prent op te hangen in de kinderkamer of speelkamer voor een extra touch of magic!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642566

CollectieLes Parisiennes
TypeKleurplaten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Grote inkleurposter Het Museum uit de Les Parisiennes-collectie van Moulin Roty. Erg leuk om uren mee bezig te zijn, in te kleuren en op te hangen in de kinder- of speelkamer. Ook leuk als gezamenlijke activiteit op een feestje.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 150 x 45 cm

--

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories