Grote kleurposter - Shark Reef

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER340

Ontdek de verschillende zeediertjes in de grote oceaan. Haal je kleurpotloden, stiften en kleurtjes boven om de diertjes in dit wondermooie onderwaterlandschap kleur te geven.

Supertof om deze prent op te hangen in de kinderkamer of speelkamer voor een extra touch of magic!

10,99 €

6,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3875006

TypeKleurplaten
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Grote kleurposter Shark reef van Crocodile Creek, opgerold in een kartonnen doos. Erg leuk om uren mee bezig te zijn, in te kleuren en op te hangen in de kinder- of speelkamer. Ook leuk als gezamenlijke activiteit op een (verjaardags-)feestje. Er zijn ook nog andere varianten verkrijgbaar.

Afmetingen poster: 111 x 83 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: geprint op gerecycleerd papier met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!