Grote krijt muursticker - incl 4 krijtjes en krijthouder

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

BL118

Een grote muursticker met ontelbaar veel mogelijkheden. Voor in de kinderkamer, de keuken, to do of boodschappenlijstjes, je kantoor of de speelkamer...

Makkelijk op maat te snijden, te bevestigen en zelfs na maanden weer te verwijderen zonder sporen.

 

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Grote krijt muursticker van Jaq Jaq Bird, inclusief 4 Butterstixs (stofvrije krijtjes) en krijthouder - heerlijk voor creatieve kindjes die houden van tekenen of om je kinderen net meer te laten tekenen. Makkelijk op te hangen in de kinderkamer of de keuken en reuze multifunctioneel van dagelijkse kunstwerkjes tot ... niet te vergeten playdates en boodschappen :-)

Op de achterkant van deze zwarte krijt muurstickers is een handig grid geprint zodat je hem makkelijk op maat van jouw muur kan knippen of in kleinere stroken. De krijtsticker is zelfklevend - je hebt geen lijn nodig - en makkelijk te bevestigen aan elk soort vlak oppervlak als ook te verwijderen zonder sporen achter te laten of het oppervlak te beschadigen.

 

Afmetingen: 45 x 200 cm

 

Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek - je mag er ook met Wishy Washy stiften op schrijven - extra ButterStixs apart verkrijgbaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.38
Maak kennis met het schattige Jaq Jaq Bird , een Amerikaans kindermerk met leuke spulletjes voor thuis of op school. Van tekenborden tot krijtjes en kleurboekjes. Alles om jouw kindje urenlang creatief speelplezier bezorgen!