Grote pennenzak Adventure tipi

Grote roze pennenzak - Adventure tipi

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG183

Adventure collectie van Lässig (22)

Vertrek je graag perfect uitgerust naar school of hou je je favoriete kleurtjes graag dicht bij je dan is deze ruime pennenzak uit de Adventure terug naar school collectie van Lässig zeker iets voor jou!

31,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1205004749

CollectieAdventure
TypePennenzakken
KleurRoze

Grote, roze pennenzak Adventure tipi van Lassig is gevuld met allerlei schoolartikelen van het merk Staedtler. De buitenkant is roze met een roze adventure tipi en de binnenkant voorzien van een contrasterend geel design.

Deze pennenzak is ideaal voor op school of thuis aan je bureau met een lat, slijper, gom en potloden en kleurtjes van de beste kwaliteit. Er is ook nog plaats voor extra pennen. Een duidelijk naamlabel zorgt ervoor dat iedereen weet van wie deze mooie pennenzak is.

Materiaal: 35% katoen, 65% polyester, vuilafwerende coating van polyurethaan
Afmetingen: 14 x 4 x 20 cm - gewicht: 130 gram

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
142040.29
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Adventure collectie van Lässig
Inspiratie en stories