Grote stevige rugzak - Cool Ride

Comfy rugzak geschikt voor naar school, op vakantie of je hobby

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR094

Ready for a cool ride? Dit is echt een prachtige rugzak om elke dag mee naar school te nemen. Maar je kan hem ook perfect voor je hobby gebruiken of mee op kamp nemen.

Deze grote rugzak van het Franse merk Caramel & Cie komt uit de Classique collectie. Het is een echte blikvanger op je rug, inclusief jaloerse blikken! :-)

69,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : sacados012

CollectieClassique
TypeRugzakken
Tassen printsCool ride
Type Caramel & CieRugzakken

De XL Cool Ride rugzak van Caramel & Cie is ideaal om al je spullen - of die van je tiener - op een hippe manier met je mee te nemen, naar school, op vakantie of je hobby. De stevige rugzak met kunstlederen details, heeft 1 ruim binnenvak uit waterafstotend canvas en een voorzakje aan de buitenzijde, beide kan je makkelijk sluiten met een rits. De knappe patch geeft het geheel een stoere look.

Materiaal: waterafstotend polyester - kunstleder

Afmetingen: 30 x 40 x 13 cm

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4030130.56
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit.Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het levenRafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.Caramel & Cie Mini CollectieSpeciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!