Grote tekenkoffer

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ826

Open deze tekenkoffer en je ogen gaan blinken: kleur je eerst met de wacso's, wil je liever schilderen of met de stiften een tekenplaat inkleuren? Het kan allemaal met deze complete creatieve koffer.

Makkelijk op te bergen en heerlijk compleet om je knutselmoment leuker te maken.

37,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09750

CollectieThe colors
TypeTekendozen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Grote tekenkoffer van DJECO is een creatief geschenk voor elke kleine artiest. Een complete 78 delige tekenset waar je meteen mee aan de slag kan en lekker lang geniet van hebt.

In deze koffer zitten: 14, olie krijtjes, 18 wasco's, 16 stiften, 16 kleuren waterverf, 2 verfborstels, 2 potloden 1 gom, 1 slijper, 18 kleurpotloden

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen: 36,5 x 26 x 4 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Marleen B.
  •  de 25/11/2020
Ik denk dat mijn kleindochter heel blij zal zijn met deze houten tekenkoffer. Niet goedkoop, maar heel smaakvol en mooi gepresenteerd.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!