Grote verzameling Mijn eerste spelletjesdoos

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (139)

Een spannende combinatie - klassieke en nieuwe bord- en kaartspellen: - met liefde vormgegeven, voor kinderen geschikt houten spelmateriaal -...

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een spannende combinatie - klassieke en nieuwe bord- en kaartspellen: - met liefde vormgegeven, voor kinderen geschikt houten spelmateriaal - voor een geslaagde kennismaking met de wereld der spelletjes - geweldige geheugen-, wedstrijd-, en kleurenspellen - aan beide zijden bedrukte speelborden - 10 spellen in één doos In deze verzameling zijn de mooiste spelletjes samengebracht! Voor 2 - 6 spelletjesontdekkers vanaf 3 jaar.

Dit spel stimuleert:
Eerste begrijpen van spelregels
Samenwerken
Geheugen
Kleuren herkennen


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
34.77.634.72.05
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :4686/4687

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories