Guitig bordspel - Aquanemo

Behendigheidsspel met vishengel en visjes

Staat: Nieuw product

Janod

KZ10913

Wie zal er als eerste zijn visje aan de hengel krijgen? Maak er een visfrenzie van met je familie! Een superleuk bordspel om uitgelaten te hengelen!

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02932

SamenstellingenKarton
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Het guitige bordspel Aquanemo bevat 25 onderdelen, geschikt voor 2-4 spelers van 6-10 jaar. Wordt geleverd in een mooi koffertje.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen verpakking: 25 x 5.5 x 25 cm
Materiaal: karton

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoedmerk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262300.35
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.