Guitige Emoji strijkapplicaties - set van 6

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR112

Mini cadeautjes, maxi pret! (516)

Ga voor een unieke look, ga voor deze toffe patches van het feestmerkje Meri Meri.

Knipoogje, hartjes-ogen of een schaterlach. Elk van deze labels kan je makkelijk aanbrengen met een strijkijzer of door ze op je favoriet item te naaien en zo kleine gaatjes of vlekjes makkelijk te verbergen.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173800

CollectieEmoji
TypeStrijkapplicaties
KleurMeerkleurig

Voeg een speelse en vooral unieke toets aan je favoriete trui, broek of ander item met deze prachtige set van 6 emoji-strijkapplicaties van Meri Meri, gemaakt uit kwaliteitsvol, natuurlijk canvas en afgewerkt met geborduurde pastel- en fluo-accenten. Je kan de emoticon-patches makkelijk op de stof strijken of naaien.

Afmetingen pakje: 8 x 11,5 cm - labels: diameter 2,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.080.010.02
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories