Hamertje-tik-spel - De tuin

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ164

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Het klassieke 'hamertje tikje' in een fleurige bloemenversie door Djeco. Maak je eigen creaties - bijna schilderijtjes - met de verschillende figuren, kleine nageltjes en het hamertje. Je kan de kaartjes volgen of je fantasie zijn werk laten doen.

Superleuk speelgoed om uren mee te spelen!

32,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06643

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Creëer prachtige tuin-, lente- en bloemplaatjes met behulp van kleurrijke vormpjes en kleine nageltjes. Fijne versie van het klassieke fijne motoriek spel, mooi verpakt in een stevige bewaardoos.

Inhoud speldoos: een stevig prikbord, een houten hamertje, 5 dubbelzijdige instructiekaartjes, 40 metalen nageltjes, 35 houten onderdelen om vast te timmeren.

Leeftijd: geschikt vanaf 4 jaar
Materiaal: hout, karton, metaal, kurk
Afmetingen verpakking: 30 x 23 x 4 mm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3022.93.40.908
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories