Handgeschilderde ophanghaak - Kat

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM014

Ferm Living kIDs (80)

Krijgt dochterlief de kat en zoonlief de uil? De handgeschilderde houten ophanghaakjes van Ferm Living doen prima dienst als kapstokje in de kinderkamer of je hal ... en zijn onderling perfect te combineren.

19,00 €

13,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3152

TypeKapstokjes
KleurBlauw

Deze überschattige houten kapstokjes van Ferm Living verspreiden zonder twijfel heel wat plezier in jouw kinderkamer. Ze zijn handgeschilderd en gemaakt van stevig beukenhout. We hebben verschillende designs/dieren in onze shop zodat je eigenhandig een eigen zoo kan samenstellen met de panda, konijn, uil of kat-kapstok.

Afmetingen: Ø 5,5 + 7 cm diep
Materiaal: beukenhout
Inclusief plug en vijs om het op te hangen.

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories