opbergmand Zoo - uil

Handige opbergmand Zoo - uil

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ25375/b

SKIP*HOP uilen (19)

Goed formaat, goede kwaliteit, een mooi ontwerp maar vooral lekker handig om orde te brengen in elke kamer. Deze stevige opbergmand van SkipHop heeft 2 handvaten en past in prachtisch elke open boekenkast.

Wat steek jij erin? Blokken? Boeken? Of liever je duplo-collectie?

29,95 €

19,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Graag wat meer orde in de speelgoedchaos? Dan komt deze Zoo opbergmand van Skip*Hop met verstevigende zijkanten zeker en vast van pas. Het is een leuke en makkelijke opbergplaats voor elk soort speelgoed. De vierkante mand past in praktisch elke kast, voorzien van 2 stevige handvaten en volledig opvouwbaar als je hem even niet meer nodig hebt. Zo ... opgeruimd staat netjes! 

Afmetingen: 32 x 32 x 32 cm

Materiaal: stevig canvas, BPA- en ftalaatvrij.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :292104

Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories