Reserve dop voor thermische bewaardoos Zoo

Handige reserve dop voor thermische bewaardoos Zoo

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

Kindjes die dingen kwijt raken het is geen unicum maar wel altijd spijtig als je die mooie spullen niet meer kan gebruiken omdat je een onderdeel kwijt bent of het toch ineens stuk geraakt. Boekentassen gooien enzo ...

Gelukkig hoef je niet te panikeren maar kan je gewoon een reservedop voor je Thermische bewaardoos zoo van Skip Hop. Ook handig om gewoon in huis te hebben als je potjeskast een beetje overhoop licht (soms) ;-)

2,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 0000026

Reserve dop voor de thermische bewaardoos Zoo van Skip Hop.  Verkrijgbaar in 4 kleuren. Handig als een dop kwijt of stuk is geraakt, ook leuk als je graag eens een ander kleurtje wil.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9390.06
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!