Handpop Veelvraat Kroko

Grappige poppenkastpop in de vorm van een krokodil

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1037

Poppenkast spelen met HABA (7)

Deze gulzigaard met grote muil verorbert alles wat hij op zijn pad komt. De krokodil kan op elk moment zijn grote bek open doen en grijpen wat hij te pakken krijgt.

Het "eten" komt dan in zijn buikzak terecht, die gemakkelijk terug open gaat met de klittenbandsluiting. Na al dat gesmul moet de krokodil een dutje doen, sssshhhttt Kroko slaapt...

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306255

CollectiePoppenwereld
TypeHandpoppen
KleurGroen

Handpop Veelvraat Kroko van Haba is een groene poppenkastpop in de vorm van een krokodil. Deze handpop heeft een buikzak met velcrosluiting waardoor het effect "opeten" net echt is, het "voedsel" kan achteraf door de kids uit zijn buikje gehaald worden. Wilt je de krokodil doen slapen, kan dit door de oogjes te sluiten, zo is het speeleffect nog realistischer.

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Afmetingen: 2 x 24 x 5 cm

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories