Heerlijk behendigheidsspel - Bad'nimals

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ707

Op elk doelwit staat een andere boef en elk doelwit heeft een andere vorm en hoogte, alsook een ander aantal punten die te winnen zijn. Ga je eerst voor de gorilla of de sluwe muis?

Dit actief werpspel bevordert de oog-handcoördinatie en is erg leuk om met vriendjes of heel het gezin te spelen.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ02038

CollectieGames of skills
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Stoer behendigheidsspel Bad'nimals uit de Games of Skills collectie van Djeco. Bij dit actief spel moet je met een rode ballen zoveel mogelijk doelwitten raken. Elk houten doelwit toont een andere knap geïllustreerd dier dat gevangen/omgeslagen moet worden. Zet ze hoe je wil en zo ver je wil, zo is elk spel uniek.

Inclusief stoffen opbergzak om het spel makkelijk met je mee te nemen. Je kan dit kegelspel zowel binnen als buiten spelen.

Inhoud Bad'nimals: 2 kunsstof balletjes, 2 doelwitten met 1 punt, 2 doelwitten met 5 punten en 1 met 10 punten, stoffen opbergzak

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Materiaal: houten kunststof
Aantal spelers: vanaf 1 tot ...
Afmetingen: 22 x 16 x 6 cm

_

Binnen of buiten... de Games of Skills collectie van DJECO zet spleklassiekers in een nieuw, modern en kleurrijk jasje. Deze lijn binnen- en buitenspeelgoed is gemaakt uit kwalitatieve materialen en worden gepresenteerd in een mooie verpakking die elke keer weer uitnodigt om te spelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!