Heerlijk grote pennenmap Spooky - zwart

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG040

Spooky Collectie van Lässig (22)

Super compact en toch lekker uitgerust! Deze Lässig pennenmap doet je terug denken aan toen je zelf nog op de schoolbanken zat. Al je potloden rangschikken op kleur, je gom en slijper altijd bij de hand en plaats voor een lat en anders schrijfgerief.

Geef hem aan je kleine primus en zijn oog je lichten op (en de spookjesprint ook... in het donker, leuk toch?)

31,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Heerlijk grote pennenzak Spooky voor al je schrijfgerief en tekenmateriaal van Lässig. Deze coole pennenmap is gevuld met kleurrijke Staedtler potloden. Extra leuk in combinatie met een bijpassende rugzak met dezelfde kleur en print. Ook verkrijgbaar in perzik-kleur.

Gewicht: 130 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 14 x 4 x 20 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.20.140.31
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :1205004015

Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories