Heerlijk grote rugzak - Le Loup Gris

Heerlijk grote rugzak - Le Loup Gris

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR093

Wie kan er zeggen dat hij elke dag naar school trekt vergezeld door een wolfpack?

Jouw stoere leerling als hij deze XL rugzak op zijn rug draagt. Neem er de bijpassende pennenzak bij en ook in de klas kan de dag niet meer stuk.

69,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

De XL Le Loup Gris rugzak van Caramel & Cie is ideaal om al je spullen - of die van je tiener - op een hippe manier met je mee te nemen, naar school, op vakantie of je hobby. De stevige rugzak met kunstlederen details, heeft 1 ruim vak binnenin uit waterafstotend canvas en een voorzakje aan de buitenzijde, beide kan je makkelijk sluiten met een rits. De heerlijke print geeft het geheel een unieke look.

Materiaal: waterafstotend polyester - kunstleder

Afmetingen: 30 x 40 x 13 cm

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.


CollectieClassique
TypeRugzakken
Tassen printsLoup gris
Type Caramel & CieRugzakken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4030130.56
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.

product referentie :sacados011