Heerlijk zacht knuffeldoekje - DouDou

Staat: Nieuw product

Corolle

De superzachte combinatie van een knuffel en een dekentje is baby's favoriet. Het knuffeldoekje van Corolle kan overal bevestigd worden door...

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CJC28

De superzachte combinatie van een knuffel en een dekentje is baby's favoriet. Het knuffeldoekje van Corolle kan overal bevestigd worden door lintjes: aan de kinderwagen, het ledikant, de wieg,... Deze 'doudou' is het perfecte meeneemspeeltje voor de allerkleinsten! Keuze tussen drie uitvoeringen. Materiaal: polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.