Heerlijke Ma Corolle sweater & rok 1979

Staat: Nieuw product

Corolle

COR093

Ma Corolle collectie by Corolle (65)

Het leuke aan de Ma Corolle reeks is dat je eerst je eigen pop kiest en ze dan mag aankleden. Deze hippe en tegelijk casual outfit is ideaal om elke dag te dragen en stijlvol voor de dag te komen. Het rokje zwiert lekker en de comfy sweater zit heerlijk, wordt dit jouw volgende poppenoutfit?

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210940

CollectieMa Corolle
TypePoppenkleertjes
KleurMeerkleurig
Afmetingen pop36 cm

Casual Ma Corolle outfit met sweater met 1979 opschrift en zwierige rok. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze outfit is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories