Heerlijke set van feest rietjes - Kerstman & rendier

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR286

Meri Meri: Kerst (59)

Dompel deze papieren rietjes in je lekkere drankjes en cocktails tijdens het feestseizoen en je bent meteen in kerststemming dankzij de rendier en kerstman decoratie.

Nog leuker in combinatie met de rest van de kerstige feestdecoratie - zoals kerstman bordjes en bekertjes - van Meri Meri, zeker een kijkje waard!

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 162316

CollectieKerstmis
TypeRietjes
KleurRood

Set van 24 rood wit gestreepte feest rietjes in 2 designs kerstman & rendier, ideaal tijdens de aperitief of aan je feesttafel tijdens het volgende kerstfeestje thuis, bij familie of op het werk. 

Materiaal: papieren rietjes - met toppers in 2 designs

Afmetingen verpakking: 8,6 x 20,3 x 1,3 cm

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories