Wiegdekentje - Geo

Hip en heerlijk wiegdekentje - Geo

Staat: Nieuw product

Keepleaf

BU158

Leuke print en zachte stoffen maken dit schattig babydeken als snel tot jouw absolute favoriet. Het is gemaakt op een verantwoorde manier en je kan het gebruiken in de wieg, maxi cosi, buggy, draagmand of tijdens een uitstapje naar het park ...

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SB-1722

Geo is een heerlijk zacht babydeken van Keepleaf, perfect voor in de wieg of onderweg in de buggy. Dit denkentje kan je overal gebruiken om je kleintje onder te stoppen voor een zalig dutje en zal snel jouw favoriet worden.

Afmetingen: 76 x 101 cm
Materiaal: 100% organisch katoen aan de voorkant - achterkant van heerlijk zacht velour
Wasadvies: wassen op max 30°

Keapleaf is een mooi merkje, vanbinnen en vanbuiten. Ze maken prachtige items die goed van pas komen bij jonge ouders en kun kroost en nog ook mooi zijn voor de planeet want met deze producten worden wegwerkverpakkingen overbodig en alles is op een ethisch verantwoorde manier gemaakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
KeepLeaf is niet gewoon een tof merkje, het staat voor een hele levensstijl. Ze bieden kwalitatief design, ecologische duurzaamheid, ethische productie én zetten zich in voor goede doelen. Met elke aankoop, dragen KeepLeaf klanten zo actief bij aan positieve verandering. Het bedrijf ondersteunt goede doelen zoals bijvoorbeeld het bouwen van scholen in ontwikkelingslanden. Herbruikbare boterhamzakjes, zuigflessen, make-up tasjes... In de KeepLeaf collectie vind je wat voor iedereen in de familie. De filosofie van KeepLeaf houdt daar niet op: ze promoten ook een zekere werkomgeving, duurzame werkcontracten en opleidingen voor hun personeel. Zo worden alle KeepLeaf producten vervaardigd in een moderne, schone en familiale omgeving. Natuurlijk is de KeepLeaf collectie vervaardigd met een enorm respect voor het milieu. Ze spoort aan om herbruikbare, natuurlijke en duurzame producten en materialen te gebruiken. Met minder toxines en afval, dragen GreenLeaf klanten bij aan een ecologischere wereld voor de volgende generaties. KeepLeaf: goede producten die goed doen.